Një histori e zezë psikoseksuale, midis Las Vegasit dhe Parisit, për dashurinë, maninë, seksin, tradhtinë, hakmarrjen dhe në fund të fundit, kërkimin e shpengimit.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.0/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vidlox

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload