Armike në gjimnaz, Loren dhe Keiti, detyrohen nga rrethana të jetës që të jetojnë së bashku në një apartament. Dhe për të bërë të mundur jetesën në atë apartament aq të bukur me pamjen nga parku Greimsëri, atyre u duhet që të gjejnë para. Kështu që hapin një biznes të linjës së seksit telefonik. Do të jetë një rrugë e re, me eksperienca të reja, njohje e vetvetes dhe një shoqëri e ngushtë, që do të vihet në provë.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.0/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upfile