Një 30-vjeçar mërzitet me jetën e përbashkët që bën me shokët dhe kjo do të bëjë që ata të ndahen për 6 muaj nga njëri tjetri dhe të fillojnë të rriten e të bëjnë përpara në jetë.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.2/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload