Tai, një i ri arrestuar, lirohet në sajë të ndihmës së vëllait të tij binjak Tan. Pasi u lirua, ai e gjen Tan në komë me dëmtime të rënda. E dashura e Tan, Pang, i tregon Tait se vëllai i tij u përfshi në disa punë të rrezikshme për të mbledhur para që ta lirojë atë. Tai ndjehet fajtor për problemet dhe telashet që i solli vëllait të tij. Ai pastaj zbulon se çfarë i ka ndodhur Tanit, dhe për tu hakmarrë detyrohet të luajë basketboll të paligjshëm dhe bashkohet me ekipin “Fireball” që e ka Hia Den. Me qëllim që të zbulojë të vërtetën, Tai rrezikon edhe jetën e tij.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.2/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Oboom

Filehoot

Uptobox

Vodlocker

Mega

Userfiles

Userfiles

Vidto

1Fichier

Megavideo

VideoMega

V-Vids