Anastasia është një studente në prag të diplomimit në letërsinë angleze. Kur mikesha e saj Kejt, i kërkon që ta zëvendësojë për një intervistë me Kristjan Grej, një biznesmen të fuqishëm, ajo pranon pavarësisht ngarkesës në universitet. Intervista e saj nuk kufizohet vetëm në pyetjet e sugjeruara nga mikesha e saj duke nxitur kështu kureshtjen e Kristjanit. Të dy fillojnë të takohen dhe Anastasia kupton se ai është një burrë misterioz, shkëlqimi i të cilit fsheh sekrete, por sidomos shije erotike dhe praktika seksuale të dyshimta.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.4/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

MEGA

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot