Një vrasës humbet kujtesën pas një aksidenti. Pasi zgjohet, të vetmet gjëra që mban mend janë emri i tij dhe ndjesia se ka kryer një krim.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.8/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload