Një doktor punon për të kuruar pacientët nga fobitë e tyre duke I future ata brenda shpikjes së tij që prodhon dhe kontrollon haluçinacione.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.9/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot