Në Anglinë Viktoriane, e pavarura dhe kokëforta Bathshëba Evëdinë, takon tre mëtues shumë të ndryshëm: Gabriel Oak, një bari delesh; Frank Troi një rreshter i pamatur; dhe Uilliam Bolldud, një beqar i suksesshëm dhe i pjekur.

YouTube-logo-full_color

 The Walking Dead (2010) on IMDb

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot