Shelli duhet të kapë një vrasës në mënyrë që të vërtetojë pafajsinë në vdekjen e vëllait të saj. Përgjatë rrugëtimit, ajo ndeshet me dashuri, dhimbje dhe akuza. Një rrugëtim vetë-perceptimi, teksa ajo kupton më në fund fatin e saj.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:3.8/10

Per momentin esht vetem nje player!