Një doktor në qytetin e Nju Jorkut, i cili është i martuar me një përgjegjëse arti,e shtyn veten në një natë të gjatë e të rrezikshme dhe pikëlluese odiseje seksuale dhe zbulim të moralit, pasi gruaja e tij pranon se një herë ka qenë gati duke e tradhëtuar.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.3/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot