Udhëheqësi sfidues Moisiu ngrihet kundër faraonit egjiptian Ramses, duke vendosur 600.000 skllevër në një udhëtim monumental të ikjes nga Egjipti dhe ciklit të tij të tmerrshëm nga murtajat vdekjeprurëse.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.3/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot