Një grup miqsh shkojnë në pyllin e Teksasit për të kaluar fundjavën dhe shumë shpejt kuptojnë se po ndiqen ngë një qenie e rrallë.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.4/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt 1

V1 Player

Shkarko Direkt 2

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Filecloud

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot