Gjatë një feste në një azil të braktisur ,disa të rinj kryejnë një ritual ekzorcizmi që i çon në tmerre dhe dhunë . Pasi ata bllokohen në ndërtesë, ata përpiqen të zbulojnë të kaluarën e errët në azil për të mbijetuar.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.0/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Oboom

Played

Uptobox

Filehoot

Uplea

Vodlocker

Hugefiles

Userfile

1Fichier

Vidto

Filepup

Vidbull

Megavideo

Vidup