Një grup lojtarësh bejzbolli të universitetit lundrojnë nëpër liritë dhe përgjegjësitë e moshës së tyre të rritur pa mbikëqyrje.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.1/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload