Në Kolumbi, një sërfist i ri kanadez takon gruan e ëndrrave të tij dhe pastaj takon xhaxhain e saj, Pablo Eskobar.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.6/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot