Kur një kopetent për siguritë e ndërtesave e gjen veten në burgun më të sigurtë dhe më sekret në botë, ai duhet të përdorë aftëistë e tij për t’u arratisur me ndihmë e dikujt nga brenda.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.7/10

Shiko Shkarko

Vito

Shkarko Direkt

Netu

Uploadx

Azcloud

Openload

Openload

Upfile

Stream

1Fichier

VideoMega

Uptobox