Një ish agjenti të CIA-s që po mundohet të rregullojë marrëdhëniet me vajzën e tij 15 vjeçare. Ai punësohet nga një kompani në Belgjikë që merret me sistemet e sigurisë. Por kur një ditë shkon për në zyrën e tij, ai zbulon se kompania nuk ekziston më. Tashmë ai dhe vajza e tij e gjejnë veten të ndjekur nga vrasës me pagesë që mundohen të fshijnë çdo gjurmë nga kompania ku ai punonte.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.1/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

VideoMega

1Fichier