Një roje sigurie i një qendre tregtare dhe ish agjent federal, ndeshet me një njeri të një trafikanti të rëndësishëm droge, pasi shpëton një grua nga rreziku.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:4.0/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload