Dy djem të rinj dhe trokë sajojnë një skemë në internet, konkurs për të marrë femrat sexy. Ato të paraqesin selfiet e tyre për 25 $. Ata fillojnë duke ofruar një çmim prej 1000 $ kesh, por gjërat shkojnë keq dhe shpenzimet bien në fund , ata rrisin çmimin për 1 milion $ për të tërhequr më shumë garuese.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:4.0/10

Shiko Shkarko

Vidto

ClicknUpload

Netu

filecloud

Vidbull

Openload

Openload

Upfile

Streame

1Fichier

VideoMega

Uptobox