Kanë kaluar 20 vite që prej aventurës tyre të parë. Lloid dhe Herri shkojnë për të gjetur vajzën e sapozbuluar të Herrit, e cila është dhënë për adoptim.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.1/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot