Një ekonomiste banke e cila sakrifikon një grua të moshuar për t’u ngritur në detyrë, e gjen veten të mallkuar nga Lamia. Për t’i shpëtuar këtij mallkimi dhe forcave te errëta ajo bën gjithçka, madje dhe gjëra që mendonte se nuk do t’i bënte kurrë.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.6/10

Shiko Shkarko

Vidto

Shkarko Direkt

Netu

Uploadx

Azcloud

Openload

Openload

Upfile

Stream

1Fichier

VideoMega

Uptobox