Ndërkohë që mbretëria e tij po kërcënohet nga turqit, princi i ri Vlad Teqes duhet të shndërrohet në një përbindësh, të cilin e kanë frikë dhe vetë populli i tij, për të fituar forcën e nevojshme që të mbrojë familjen e tij dhe të mbretërisë së tij.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.3/10

Shiko Shkarko

Firedrive (Nuk punon)

Shkarko Direkt 1

Sockshare (Nuk punon)

Shkarko Direkt 2

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Depositfiles

Vidbull

Promptfile

Vidspot