Në një botë të ndarë në grupe të veçuara bazuar në virtyte, Tris mëson se është “E ndryshme” dhe nuk përshtatet në to. Kur ajo merr vesh komplotin për të shkatërruar “Të ndryshmit”, Trisi dhe Katërshja misterioze duhet të zbulojnë se çfarë i bën të rrezikshëm “Të ndryshmit” përpara se të jetë tepër vonë.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.4/10

Shiko Shkarko

Firedrive

Shkarko Direkt 1

Sockshare

Shkarko Direkt 2

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecoud

Videoweed

NosUpload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Depositfiles

Vidbull

Promptfile

Vidspot