I vendosur në një geto të Parisit në 2010-ën, një polic i infiltruar dhe një ish kriminel përpiqen për t’u infiltruar në një bandë për të çaktivizuar një bombë me neutrone.
Trailer: Youtube Vlerësimi sipas IMDb: 7.2/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Oboom

Played

ClickNup

MegaVideo

Filecloud

Rocvideo

Uplea

Vodlocker

Hugefiles

Vidto

1fichier

Vidbull

Flash-x

Vidspot