Damieni dhe Leito kthehen në Zonën 13 në mision për të vendosur paqen në lagjen e kontrolluar nga 5 bosa të bandave tv ndryshme, para se Shërbimi Sekret të ndërmarri masa drastike ndaj tyre.
Trailer: Youtube Vlerësimi sipas IMDb: 6.5/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Oboom

Played

Clicknup

MegaVideo

Filecloud

Rocvideo

Uplea

Vodlocker

Hugefiles

Vidto

1fichier

Vidbull

Flash-x

Vidspot