Një çift i ri në përpjekje për të ringjallur mardhënien e tyre të trazuar shkojnë për pushime në Malësitë Skoceze. Ata përndiqen nga e kaluara, nga mjedisi dhe nga njëri tjetri.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 4.5/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot