Delibal “Mjalt helmues” një romance mes dy të dashuruarve a do të lulëzoj e ardhmja në baze të dashurisë apo karrierës, si do gjejnë veten që të vendosin se si duhet të jetojnë? Ndiqni filmin për më shumë dhe përjetoni emocionet që përcillen përmes tij.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.8/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upfile