Vëllezërit hebre të pushtuar nga nazistët e Evropës Lindore shpëtojnë duke ikur në pyjet Bjelloruse, ku ata bashkohen me luftëtarët e rezistencës ruse dhe përpiqen për të ndërtuar një fshat në mënyrë për të mbrojtur veten dhe rreth 1000 hebrenj që nuk munden të luftojnë.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.2/10

Shiko Shkarko

Vidto

Shkarko Direkt

Netu

Uptobox

Azcloud

Openload

Openload

Filepup

Stream

1Fichier

VideoMega

Azcloud