Një histori e vendosur në det të hapur, në një anije ku bëhej shpimi i naftës, e cila shpërthen në prill të vitit 2010 dhe krijon derdhjen më të madhe të naftës në historinë e Shteteve të Bashkuara.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.2/10

Shiko Shkarko

Estream

Uptobox

Vidlox

Uploadion

Vidto

ClicknUpload

Openload

Openload