Një asteroid me madhësi sa mali Mont Everest i është drejtuar Tokës , e gjith Bota mobilizohet dhe qeverit e ndryshme të Botës fillojn të ja japin lajmin popullit të tyre , shpresa e vetme e shpëtimit të Tokës është bombardimi i Asteroidit me bomba bërthamore duke ja ndryshuar kahjen , por si duket misioni nuk ishte ne anën e tyre pasi pasi që disa copëza të shkëputura nga Asteroidi përsëri e marrin rrugën drejt Tokës , me fuqi sa për të zhdukur gjith Ameriken..

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.1/10

Shiko Shkarko

Vidto

ClicknUpload

Netu

Filecloud

Vidbull

Openload

Openload

Upfile

Streame

1Fichier

VideoMega

Uptobox