Ndërsa Xhoni është kthyer me leje në qytezën e tij të lindjes, gjen Savanën, një studente kolegji që po viziton qytetin. Edhe pse dashuria ishte e papritur, s’do të thotë që ata s’e gjetën. Duke ditur që Xhoni duhej të ikte për në ushtri, dashuria e tyre mbijetoi përsëri, derisa ai shtyn shërbimin e tij për shkak të sulmeve të 11 shtatorit. Telashet fillojnë dhe dashuria e tyre vihet në pritje. Njëri s’mund ta durojë më këtë gjë… po tjetri?

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.3/10

Shiko Shkarko

Vidto

ClicknUpload

Netu

Uploadx

Vid.ag

Openload

Openload

Upfile

Streame

1Fichier

VideoMega

Uptobox