Një infermiere, një polic, një çift të rinjsh të martuar, një shitës dhe shumë njerëz të tjerë po luftojnë për të mbijetuar në një apokalips ku të vdekurit kthehen në zombi, duke gjetur strehim në një qendër tregtare.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.4/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot