Ushtarët dhe shkencëtarët vizitojn një ishull të largët, vendin e hulumtimeve të bio-armëve, pas humbjes së kontaktit me stafin atje.shtarake.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:3.3/10

Shiko Shkarko

Vidto

ClicknUpload

Netu

Uploadx

Vid.ag

Openload

Openload

Upfile

Streame

1Fichier

VideoMega

Uptobox