Një studente skeptike dhe një specialiste e njohur e çështjeve paranormale, hetojnë një shtëpi të zotëruar nga fantazmat dhe gruan e trazuar që jeton aty brenda, viajtja e së cilës mund të jetë përtej kapacitetit të secilës prej tyre.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:4.7/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upfile