Një detektiv duhet të luftojë për shpëtimin e shpirtit të tij, kur shokët e tij e gjejnë të zënë kurth në një spital misterioz që shërben si një portë mes parajsës dhe ferrit.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:4.2/10

Shiko Shkarko

Vidto

Shkarko Direkt

Netu

Uploadx

Azcloud

Openload

Openload

Upfile

Stream

1Fichier

VideoMega

Azcloud