Duke kaluar pak kohë nga ato që ndodhën në filmin e parë, tanimë Shon Lau është Komisioner i policisë, pas një operacioni të suksesshëm shpëtimi. Gjërat ndryshojnë për keq kur gruan dhe vajzën e tij e rrëmbejnë. Shon duhet të bashkëpunojë me rivalin e tij, zotin Li, që po del në pension. Por çfarë do të ndodhë? Çfarë do të zbulojë Shon Lau?
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.9/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upfile