Kur një baba protektiv njihet me një vrasës ish-të dënuar, të dyve u duhet të dalin nga rruga e tyre pasi e gjejnë veten të mpleksur në një seri gënjeshtrash dhe dhune teksa u duhet të përballen edhe me psikikën e tyre të brendshme.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.1/10

Shiko Shkarko

Firedrive

Shkarko Direkt 1

Sockshare

Shkarko Direkt 2

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecoud

Videoweed

NosUpload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Depositfiles

Vidbull

Promptfile

Vidspot