Pasi rrëmbehet që në lindje nga kriminelët, Çapi bëhet djali i adoptuar në një familje të çuditshme dhe të ç’rregullt. Çapi ka dhunti nga natyra, dhe është një robot unik, një ogur.
Trailer: Youtube Vlerësimi sipas IMDb: 7.3/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Oboom

Played

ClickNup

Filehoot

Filecloud

Rocvideo

Uplea

Vodlocker

Hugefiles

Vidto

1fichier

Vidbull

Flash-x

Vidspot