Steve Rogers përpiqet të përfaqësojë rolin e tij në botën moderne dhe lufton me një kërcënim të ri nga historia e vjetër: agjentin sovjetik të njohur si Luftëtari i Dimrit.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 8.1/10

Shiko Shkarko

Firedrive

Shkarko Direkt 1

Sockshare

Shkarko Direkt 2

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecoud

Videoweed

NosUpload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Depositfiles

Vidbull

Promptfile

Vidspot