Një dyzim politik midis aktivitetit të Hakmarrësve sjell një konflikt midis aleatëve të përhershëm Kapiten Amerika dhe Njeriut të Hekurt.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:8.2 /10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

TheVideo

ClicknUpload