Gaj është një pilot britanik, i cili qëndron në krye të një misioni në hapsirë. Ai është trajnuar për tre vjet dhe tani ndodhet i vetëm në hapsirë, me një anije që nuk funksionon mirë. Ai ka kontakte të pakta me Britaninë, disa komunikime të pazakonta me Shtetet e Bashkuara dhe disa komunikime jokonformiste me Rusinë. Kush do ta ndihmojë atë? Do bëjë ai zgjedhjen e duhur?
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.9/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload