Kleri magjepset nga vetëvrasja e një gruaje në grupin e mbështetjes për dhimbjet kronike, ndërsa përpiqet t’i bëjë ballë dhe vetë tragjedisë së saj personale.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.5/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot