Filmi është një biografi për Budia Singun, vrapuesin më të vogël të maratonës në botë, historia e të cilit ngjalli debat dhe inspirim në të gjithë botën.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:8.8/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload