Sam Cahill (Tobey Maguire) dhe Tomi Cahill (Jake Gyllenhaal) janë vëllezër. Sami, niset për misionin e tij të katërt në Afganistan, ai është i martuar me të dashurën e tij të shkollës së mesme, Grace (Natalie Portman), me të cilën ka dy vajza. Por shpejt vjen lajmi se helikopteri i Sam është rrëzuar, duke vrarë të gjithë marinsat në bord. Tomi, që sapo ka dalë nga burgu, ka për detyrë të ngushëllojë gruan dhe fëmijët e vëllait të tij, pasi ai nuk po gjendet. Por gjërat ndryshojnë dhe krijohen lidhje të padëshiruara.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.1/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Oboom

Filehoot

Uptobox

Vodlocker

Mega

Userfiles

Userfiles

Vidto

1Fichier

Megavideo

VideoMega

V-Vids