Përqendrimi i Brixhit në jetën e saj si beqare dhe në profesionin e saj ndërpritet kur ajo mbetet shtatzëne, por me një problem… ajo ishte vetëm 50 % e sigurt për identitetin e babit të fëmijës së saj.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.3/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vitzi

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload