Një polic Detroiti i infiltruar vepron në një lagje të rrezikshme e cila është e rrethuar nga një mur kontrolli me ndihmën e një ish-të dënuari në mënyrë që të vërë përfund një bos krimi dhe planin e tij për të shkretuar të gjithë qytetin.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.8/10

Shiko Shkarko

Firedrive

Shkarko Direkt 1

Sockshare

Shkarko Direkt 2

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecoud

Videoweed

NosUpload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Depositfiles

Vidbull

Promptfile

Vidspot