Vrasësit me pagesë rivalizojnë për pushtet, fame dhe para. Po i japin fund mortajës lakmitare të korporatave dhe po u japin shpagim të mbijetuarve te Apokalipsit. Kjo është epoka e vrasësve me pagesë.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.4/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot