Historia e 5 gjuetarëve besnikë që ndjekin disa të arratisur për para, në Kinë, Hong Kong, Kore dhe Tailandë.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.5/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upfile