Roi është i çmendur pas makinave, dhe drejton dyqanin e pjesëve të këmbimit “Hamshori” ndërkohë që nget Mustangun e tij të verdhë, shumë larg prej vajzës së tij e cila, vjen ta vizitojë për pushime ndërkohë që ai duhet të marrë pjesë në një garë. Shumë shpejt, ai sfidohet të marrë pjesë në një garë të jashtëligjshme përgjatë Norvegjisë.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.0/10

Shiko Shkarko

Firedrive (Nuk punon)

Shkarko Direkt 1

Sockshare (Nuk punon)

Shkarko Direkt 2

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Depositfiles

Vidbull

Promptfile

Vidspot