Methju Miller, i cili është në shënjestër të ngacmimeve ndihmohet nga nga një boksier pensionist për të mësuar boks, por ndërkohë që mëson boks dhe përballet ngacmuesve te tij, boksieri i ri…
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.0/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

VideoMega

1Fichier